ROZË

31 vite diferencë/ Miliarderi dhe e dashura e tij në pritje të fëmijës së parë

Miliarderi, John Caudëell dhe partnerja e tij Modesta Vzesniauskaite kanë janë në pritje të fëmijës së parë.

Çifti kanë 31 vite diferencë, dhe kanë vendosur që të kenë një trashëgimtar. 68-vjeçari është baba i pesë fëmijëve, Rebekah 40 vjeçe, Libby 32 vjeç, Rufus 24 vjeç Scarlett 18 dhe Jacobi 16 vjeç.

John është pronar i një kompanie mode si edhe disponon një sërë pasuri të patundshme, ndërsa pasuria e tij e përgjithshme vlerësohet rreth 1.7 miliardë dollarë.

Ndërsa, Modesta është një çikliste e famshme olimpike duke marrë disa medalje edhe në Lojërat Olimpike me Lituaninë.