Kosova

29 aksident dhe mbi 1300 gjoba të shqiptuara për 24 orë në Kosovë

29 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit të Policisë, 12 nga aksidentet ishin me të lënduar, 17 me dëme materiale.

Policia njofton se gjatë këtyre 24 orëve ka shqiptuar 1360 gjoba në trafik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.