Kuriozitet

28-vjeçarja bën seks me qenin, por i ndodh gjëma!

Dëshirat seksuale të njerëzve janë nga më të ndryshmet dhe ndonjëherë i kalojnë edhe kufijtë e normales, ku disa bëjnë seks dhe me kafshët.

Por seksi me një qen nuk ka rezultuar “i suksesshëm” për një 28 vjeçare nga Napoli. Ajo pasi ka kryer marrëdhënie me qenin 3 vjeçar është detyruar që të kërkojnë ndihmën e shpejtë pasi kishte dhimbje të tmerrshme në mitër.

Kur kanë arritur mjekët ata panë një çarje të thellë në mitër për shkak të forcës me të cilën kishte penetruar brenda saj penisi i qenit.

Por problemet e 28 vjeçares nuk marrin fund këtu, pasi shoqata për mbrojtjen e kafshëve në Itali e ka paditur atë në polici për ushtrim dhune seksuale ndaj një kafshe të pambrojtur.