Kosova

KQZ-ja certifikon listat e LDK-së dhe PDK-së

KQZ-ja ka certifikuar listat e LDK-së dhe PDK-së, pasi këto dy parti kanë zëvendësuar kandidatët në listat e tyre të cilët kanë pasë probleme me ligjin.

Lista e LDK-së është certifikuar me 10 vota për nga anëtarët e KQZ-së, pasi kjo parti ka ndryshuar një kandidat.

Edhe lista e PDK-së është certifikuar me 10 vota për, pasi e njëjta po ashtu kishte zëvendësuar një kandidat.