Kosova

216 raste me COVID-19 të dielën në Kosovë, 1 i vdekur

216 raste me COVID-19 janë regjistruar të dielën në Kosovë, numri më i madh ndonjëherë që nga fillimi i pandemisë.

Ky numër i të infektuarve ka dalë nga gjithsej 493 mostra të testuara, është bërë e ditur nga IKSHPK-ja.

Ndërkohë, gjatë këtij 24-orëshi është regjistruar edhe një vdekje, duke e ngritur në 102 numrin e përgjithshëm të të vdekurve.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 115 raste, komuna Drenas 16 raste, komuna Fushë Kosovë 16 raste, komuna Lipjan 14 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Mitrovicë 10 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Deçan 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Ferizaj, Klinë, Malishevë, Pejë, Rahovec dhe Viti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.