Kosova

200 pacientë kanë kryer analiza gjatë orëve të fundit – thonë nga Spitali i Pejës

Sipas njoftimit zyrtar të lëshuar nga Spitali i Përgjithshëm i Pejës “200 pacientë kanë kryer analiza gjatë 24 orëve të fundit” në këtë institucion shëndetësor – shkruan Kosova.info

Po ashtu, në njoftim thuhet se janë kryer 3 lindje, ku 1 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane.

Për sa u përket pacientëve me koronavirus, thuhet se janë duke u trajtuar 19 të tillë.

Mësojeni të plotë njoftimin:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.