Show Biz

Skandali në ‘Përputhen’, Fatma Haxhialiu: Jam e revoltuar me Andin

Në emisionin e sotëm  të “Përputhen” u diskutua rreth historisë Tea-Andi-Beart. E ftuar si opinioniste ishte dhe Fatma Haxhialiu.

Ajo tha se nuk e kupton si ka mundur Bearti ta lërë të dashurën e tij të bëjë një lojë të tillë, të dalë me tjetër nga programi.

Duke lënë mënjanë Beartin, Fatma u shpreh më e revoltuar me Andin.

“Mua më revolton shumë pjesa e Andin. Nëse ne e kemi besuar këtë histori, është për shkak të Andit. Ai ishte tërë kohës nusja, nusja”, tha Fatma.