Bota

Mbyllet me bilanc dramatik tetori me Covid-19 për Italinë

Numri i viktimave në ditën e sotme ka regjistruar numrin më të lartë që prej datës 6 maj 2020.

Pandemia Covid 19 ka një përhapje të pakontrolluar në pjesën më të madhe të territorit italian e autoritetet janë në pritje të efekteve që masat e fundit shtrënguese të mund të reduktojnë numrin e viktimave dhe të të infektuarve.

Qyteti i Milanos e provinca rreth tij ka numrin më të lartë të infektuarve ndër qendrat e mëdha urbane e zërat mediatikë informojnë se autoritetet lokale po përgatiten të kthejnë këtë territor në një zonë të kuqe me një regjim mbylljeje të plotë. Në 24 orët e fundit në provincën e Milanos janë shënuar 3.979 raste pozitive në 24 orë e 1.607  vetëm në qytetin e Milanos.

Shfaq më shumë
//dopansearor.com/4/3473483