Kosova

Liza Gashi emërohet zëvendësministre e Donika Gërvalla-Schwarz

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz, tashmë pranë vetes e ka edhe një zëvendësministre të re.

Bëhet fjalë për Liza Gashin, e cila me anë të një postimi në llogarinë e saj në Twitter ka bërë të ditur se në këtë pozitë është emëruar para dy javësh nga kryeministri Albin Kurti.

“Jam e përulur dhe mirënjohëse për këtë mundësi. Do të përqendrohem në çështjet e lidhura me diasporën, si dhe do ta mbështesë ministren Donika Gervalla Schwarz në politikën e jashtme”.

“Duke shikuar para të punoj me administratën tonë, partnerët ndërkombëtarë dhe komunitetet jashtë vendit, për të avancuar angazhimet e diasporës dhe agjendat e politikës së jashtme”, shkroi mes tjerash Gashi.