Kombëtare

Ismaili zgjidhet u.d. i drejtorit të Spitalit të Gjilanit

Ukshin Ismaili është emëruar ushtrues detyre i drejtorit të përgjithshëm të Spitalit të Gjilanit, raporton Gazeta Express.

Lajmin e ka konfirmuar Ismaili për Express.

Ai ka thënë se sot zyrtarisht ka pranuar detyrën e re.

“Po nga dje jam emëruar u.d dhe sot zyrtarisht kemi bërë pranim-dorëzimin”, ka thënë ai.

Ismaili ishte drejtor klinik i Spitalit të Përgjithshëm të Gjilanit, ndërsa ka pranuar detyrën e u.d drejtorit nga Nisret Hajrullahu.