Kosova

Gashi/ Nuk ju lejojmë të na fyeni Gjergjin dhe Ademin tonë

Ka reaguar avokati i njohur, Tome Gashi, në lidhje me shtatoret e Gjergj Kastriotit dhe Adem Jasharit, të cilat ishin punuar në mënyrën më të keqe të mundshme nga skulptorët, ku u kritikuan jashtëzakonisht shumë.

Gashi, i ka cilësuar si ofendim punën e skulptorëve të cilët i punuan shtatoren e Gjergj Kastriotit dhe Adem Jasharit.

” NUK JU LEJOJM TË NA FYENI GJERGJIN DHE ADEMIN TONË🇦🇱

Autorët e skulpturave të heronjëve tonë a janë Shqiptar!

Pse na sjellin Gjergj Kastriotin tonë si një Skenderbe në pamje si pro turk!

Këta që i paguajn ti bëjnë kështu këto skulptura a janë Shqiptar!

Pse na fyejn në diten tonë me të shenjtë më 28 Nëntor!

Po ne, deri kur do ti lejojm të na fyejn kaq rëndë ndjenjat tona kombëtare 🇦🇱”