Bota

Dubai lejon testimin për COVID-19 përmes pështymës tek fëmijët

Rregullatori i Shëndetësisë në Dubai ka njoftuar se fëmijët e moshës mes 3 deri në 16 vjeç mund të testohen për COVID-19 përmes mostrës së pështymës në vend të testimit që kryhej nga hunda.

Testi përmes pështymës është lejuar pas një studimi të një universiteti lokal, ka shkruar në Twitter Autoriteti i Shëndetit të Dubait.

Emiratet e Bashkuara Arabe kanë regjistruar 158,990 raste pozitive me koronavirus dhe 552 vdekje.