Show Biz

Adrola Dushi ka një mesazh për ditën e gënjeshtrave

Data 1 prill në shumë vende njihet si dita e gënjeshtrave, modelja Adrola Dushi në këtë ditë ka ndarë një mesazh për të gjithë ndjekësit e saj.

Ajo ka publikuar një foto në llogarinë e saj private në “Instagram”, ku shkroi: Mos besoni asgjë dhe mos i besoni askujt, ashtu si çdo ditë tjetër.

Kjo mbase disa herë është deklaruar se është zhgënjyer nga personat më të dashur.