Kosova

18 vjet nga 11 shtatori, mjeku publikon pamjet e rralla mes rrënojave

Sot bëhen 18 vjet nga sulmi terrorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kur u goditën Kullat Binjake.

Në momentet e para pas sulmit tek rrënojat kishte shkuar edhe një mjek.

Ai kishte shkrepur edhe disa fotografi nga momentet e tmerrit të 11 shtatorit 2001.

Nga sulmi terrorit kishin mbetur të vdekur rreth 3000″>3000 vitkima – pikërisht në atë vend është ndërtuar edhe memoriali kushtuar atyre – vend ky nga i cili kujtohen çdo vit, dhe jo vetëm.