Kosova

AAK-së i bashkohet një grup intelektualësh

Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, sot i janë bashkuar një grup intelektualësh, kryesisht punëtorë të arsimit, nga Malisheva.

Ata janë pritur në selinë e AAK në Prishtinë nga kryetari i AAK, Ramush Haradinaj, transmeton Telegrafi.

Kështu është bërë e ditur në faqen zyrtare të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Facebook.

Ku thuhet se arsyet kryesore të aderimit në AAK nga ky grup intelektualësh ka qenë vizioni dhe puna e kryeministrit Haradinaj, por edhe qartësia e Aleancës në politikat e vendit.

Ditë më parë, Haradinaj për aderimet në AAK  kishte thënë se besimi i qytetarëve në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës po rritet përditë.