Love & Sex

16­-vjeçarja: Bëj seks me një burrë të martuar, por ai kërkon diçka të çuditshme

Kurioze për të provuar seksin, kjo vajzë 16-vjeçare ndodhet në telashe të mëdha tashmë.

Ajo është e lidhur me një burrë të martuar, por kjo nuk është ajo që e shqetëson.

Vajza shprehet se gjatë aktit ai ka një kërkesë të çuditshme.

Ky është rrëfimi i saj për psikologen e “The Sun”.

Letra e vajzës:

Jam 16-vjeçe dhe prindërit e mi kanë qenë gjithnjë kundër seksit në moshë të re, prandaj më kanë mbajtur mjaft të kufizuar.

Një ditë takoj shoqen time dhe i them se jam lodhur duke qenë e virgjër dhe dua të provoj se si është të kesh raporte seksuale.

Ajo më tha se do flasë me të dashurin e saj dhe do shikojë se si mund të më ndihmojë. I dashuri i saj është 35­-vjeç, është i martuar dhe ka dy fëmijë, por është shumë i pashëm.

Kur ajo i kishte treguar historinë time, ai i kishte thënë se mund të më ndihmonte. Kështu unë u takova me të dhe më çoi në një hotel ku bëmë seks.

Hera e parë nuk ishte fort e këndshme, por më pas gjërat u rregulluan. Tani në takohemi çdo ditë pas shkolle dhe ai sillet shumë mirë me mua dhe shoqen time, por na ka thënë se nuk do të ndahet nga bashkëshortja.

Ajo që më shqetëson është se kur bëjmë seks ai ka një dëshirë të çuditshme, do që unë të mbaj veshur uniformën e shkollës dhe këtë gjë ia kërkon edhe shoqes time.”

do që unë të mbaj veshur uniformën e shkollës dhe këtë gjë ia kërkon edhe shoqes time.”

Përgjigjja e psikologes:

“Ai person po bën një gabim shumë të madh. Ai nuk mund të bëjë seks me vajza të mitura sepse është e paligjshme, për të mos përmendur edhe faktin se është i martuar.

Ti dhe shoqja jote duhet ta ndaloni menjëherë këtë lidhje dhe të filloni të dilni me djem të moshës suaj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.