Kuriozitet

15 foto të çuditshme që nuk po i kupton njeri(FOTO)

Në epokën e smartfonëve dhe kamerave njerëzit po bëjnë fotografi të çdo momenti të jetës së tyre.

Falë kësaj nxitjeje të teknologjisë, është e lehtë për të kapur gjëra mahnitëse dhe të çuditshme dhe t’i ndani menjëherë ato me botën.


Po luan basketboll apo po bën patinazh?

A është bosh apo plot?
Thjesht ka parkuar!
Thjesht për tu siguruar që gjërat e tua nuk do i marrë njeri…

Yeti në New York?
Relax!
Gati për not…
Një veshje me kaktus…
Një kafaz për zogjtë…
Kur bën më shumë se ç’duhet tifo për coca-cola
Kur ju ndalojnë të hani biskotat e preferuara…
Si u fut aty?
Thjesht një dhelpër që mban radhën para bankomatit
Një shtrigë?
Dorë shtesë?