Video

13-vjeçarja që mahniti jurinë me zërin e saj

Vajza me emrin Courtney Hadwin mund të ketë qenë e fundit në episodin e “America’s Got Talent” të 12 qershorit, por ajo ishte e para dhe e vetmja që mori butonin për zërin e artë, e cila e dërgoi atë direkt në shfaqjet e drejtpërdrejta.

Para se të performonte këngën “Hard to Handle” të Otis Redding, kjo vajzë 13-vjeçare pranoi se ishte rrënuar nga frika në skenë. Vetëm me inkurajimin e Mel B, ajo ishte në gjendje për të ngritur zërin e saj, transmeton rtv21.tv.

Hadwin tingëllon si një këngëtare që performon për vite me radhë. Në të vërtetë, me paraqitjen e saj, ajo kthehet prapa në ritëm të 60-tës. Howie Mandel goditi butonin për zërin e artë. Edhe gjyqtari i “America’s Got Talent”, Simon Cowell ishte po aq i kënaqur nga kjo adoleshente e talentuar, duke lavdëruar këmbënguljen e saj dhe duke e krahasuar atë me luanin.