Life Style - Funny

12 arsyet pse nuk duhet të flejmë me grim

Produktet kozmetike përbejnë një shumë të madhe të kimikaleve të ndryshme, dhe si të tilla, përdorimi i tyre i tepërt, është i dëmshëm. Shpesh herë pasi kthehemi nga puna apo aktivitetet e ndryshme, jemi të lodhur dhe nuk kemi energji që të pastrojmë fytyrën, por kjo “përtesë” e ka një kosto të lartë dhe të pariparueshme, sic janë:

1.Shpejton plakjen

2.I bllokoni poret


3.Rritni rrezikun e paraqitjes së akneve

4.I shkaktoni yndyrëra toksike lëkurës

5.Përfundoni me tone të ndryshme të lëkurës

6.Shkakton skuqjen

7.Humbë shkëlqimi i lëkurës

8.Sytë mund të infektohen nga të gjithë bakteriet e mbledhura gjatë ditës

9.Qerpikët do të këputen

10.Ngadalëson rritjen e vetullave

11.Lëkura thahet

12.Buzët plasariten

Shfaq më shumë