Kosova

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Behije Dragidella nga Vushtrria

Familjarët e Behije Dragidella kanë kërkuar ndihmë financiare për shërimin e saj.

Behije Dragidella nga Vushtrria është diagnostikuar me leukemi akute, dhe ka nevojë për transplantim të palcës kurrizore, që mund të bëhet vetëm jashtë vendit.

Kostoja për shërimin e Behije Dragidelles është e papërballueshme për familjen e saj, prandaj kërkohet ndihmë financiare nga njerëzit vullnet mirë.

Qytetarët mund ta ndihmojnë përmes kësaj xhirollogarie: Banka Raiffesien (Avdi Krasniqi) 1501170001137782