Kosova

Hoti: Ka humbur besimi tek udhëheqësit institucional, qytetarët po kanë frikë nga dialogu me Serbinë

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, konsideron se lidershipit institucional të Kosovës i ka humbur besimi i qytetarëve.

Përmes një shkrimi në Facebook, ka thënë se ky mos besim vie pasi, qytetarët nuk besojnë më tek ata që udhëheqin dialogun me Serbinë.

“Kosova ka dialoguar në Rambuje dhe Vjenë pa frikë, sepse i ka besuar lidershipit të vetë dhe partnerëve ndërkombëtarë. Por, sot ekziston frika tek qytetarët nga dialogu. Jo frikë nga partnerët tanë, sepse ata e kanë bërë të qartë se Kosova vendos vetë se çfarë marrëveshje do të nënshkruajë”.

“Por, frika e qytetarëve vjen nga mungesa e besimit në lidershipin institucional të Kosovës, në veçanti në Presidentin dhe ekipin dialogues”, ka shkruar Hoti./Telegrafi/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.