Video

102-vjeçarja hidhet me parashutë

Një australiane 102-vjeçare ka përfunduar me sukses hedhjen me parashutë për bamirësi.

102-vjeçarja Irene O’Shea shënoi rekord me hedhjen e saj për të tërhequr vëmendjen dhe kërkuar donacione për shoqatën e Sëmundjeve Nervore të Australisë Jugore, një sëmundje që prek trurin dhe nervat, transmeton Shqip.

Vajza e saj ka vdekur si pasojë e kësaj sëmundje dhe tashmë ajo është e angazhuar për të rritur ndërgjegjësimin.

Shfaq më shumë
//soaheeme.net/4/3473483