Kuriozitet

10 vende që nuk i shpjegon dot shkenca, por ekzistojnë

Ka shumë vende në planetin tonë për të cilat shkenca nuk ka një shpjegim.

Vende që duken magjike apo sikur i përkasin një bote tjetër, përcjell shqip shkrimin.

Më poshtë, vendet për të cilat nuk dihen ende se si janë formuar.

Image

Një rrjedhë e ujit në këtë vend të Minesotas nuk dihet se ku shkon.

Image

Drita në Norvegji. Akoma nuk dihet se si për çdo natë në Hessdalen në qiell shfaqen drita të çuditshme.

Image

Shpellla movile në Rumani, e cila duket si një pjesë e planetit Mars.

Image

Liqeni Karachay, Rusi. nëse rrini më shumë se 1 orë aty ju do të vdisni nga rrezatimi.

Image

Pemë mbi pemë në Piemonte.

Image

Qyteti i Kachi në Kazakistan ku të gjithë njerëzit bien në gjumë dhe nuk dihet nga çfarë.

Image

Shkretëtira e Namibisë ka disa hapësira në cilat ka bar dhe në të tjera jo. Nuk dihet shkaku i këtij fenomeni.

Image

Lumi që zien në Arizona.

Image

Stuhia që nuk pushon kurrë në Venezuelë.

Image

Në qytetin e Taos, Meksikë dëgjohen vazhdimisht zhurma që nuk dihet nga vijnë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.