Love & Sex

10 gjëra që duhet presim kur takojmë një grua të fortë!

Gratë e fuqishme din të kujdesen për veten e tyre. Ato nuk kanë nevojë të fshihen pas shpinës së burrit të tyre.Kur ato kanë ndonjë problem ato ballafaqohen me problemin duke e zgjedhur pa e luajtur rolin e viktimës.

Ato janë të pavarura dhe kujdesen për vetën e tyre.Ato nuk e din ndjenjën se si dikush duhet të kujdeset për to,pasi që ato din të mbrojnë vetën që nga mosha e re.Ato janë të bukura, elastike, të guximshme dhe të vështira.Nëse je me fat që ta telefonosh,vazhdo leximin për të gjetur se çfarë mund të presësh në një marrëdhënien tënde me të.

Kosova.info ka zgjedhur 10 gjëra që duhet të prisni kur takoni një grua të fortë:

Ajo e di se çfarë dëshiron

Një grua e fuqishme nuk i afrohet një marrëdhënie njësoj si njerëzit që shkojnë në fontanën e takimeve. Ajo noton drejtë tek ju duke e ditur mirë objektivin e saj shumë kohë para se ajo madje të hyj në ujë.Kjo do të thotë se ajo ka qenë e lënduar më parë dhe e di se çfarë të kërkojë tek një djalë.Ajo ka pasur përvoja me njerëz të cilët ajo nuk i pëlqen,kështu që ajo e di saktësisht se çfarë dëshiron.Ajo nuk e humb kohën e saj në një marrëdhënie koti.

Ajo nuk po kërkon një lidhje për ta shpëtuar atë

Ajo qysh si fëmijë mësoi që askush nuk do të shpëtonte atë ajo duhej të shpëtojë veten e saj.Ajo kurrë nuk u mbështet në askënd për asgjë.

Në një marrëdhënie, ajo nuk ju sheh si një mënyrë për ta kuruar vetminë e saj ose për t’u bërë më emocionalisht ose financiarisht e qëndrueshme.Ajo nuk ka nevojë për një motiv të fortë për të qenë me ju.Ju nuk jeni dadoja e emocioneve të saj.Ju nuk keni nevojë që të fitoni shumë para për ta mbajtur atë të kënaqur.Ju nuk keni nevojë të veni veten në rrugë të vështirë për të bërë ate të lumtur.

Ajo ka ëndrrat dhe qëllimet e saj

Ajo nuk dëshiron që ju të jepni udhëzimet e saj të jetës ose të ja  sillni bukën në shtëpi.Ajo e di se ku po shkon dhe se si po e bën atë.Gjithashtu,ajo dëshiron që ju të keni jetën tuaj.

Ajo nuk mund të duroje sjelljet toksike dhe ankesat e vazhdueshme

Ajo tërhiqet vetëm nga personat pozitiv, pasi që ajo ka kaluar shumë në jetën e saj.Ajo gjithmonë do të trajtojë problemet bashke me ju.Megjithatë,ajo nuk do të tolerojë sjelljen toksike dhe ankimin e vazhdueshëm.

Ajo nuk po kërkon diçka kalimtare

Ajo kërkon një marrëdhënie serioze pasi që nuk i duhet dikush që ta duaj  atë, ajo është duke kërkuar dikë që ta plotësojë atë.Ajo nuk dëshiron që ta mbani të ngrohtë gjatë dimrit ajo dëshiron që ti të përballosh të gjitha stinët me të.Ajo dëshiron që ju të kaloni të gjitha klimat dhe stuhitë me të.

Ajo nuk është xheloze se me kënd e kalon kohën ti

Besimi është një punë e madhe për të, pasi ajo nuk beson lehtë.Juve do të ju duhen një kohë e mirë për të fituar besimin e saj.Në rast se e keni besimin e saj,mos bëni asgjë për ta humbur,pasi që nëse ndodhë e kundërta nuk do mund ta keni besimin e saj dhe atë privilegj më.Në rast se ajo ju beson, ajo nuk ju shqetëson se ku shkoni pas punës ose miqtë me të cilët jeni ulur.Ajo nuk është xhelozë për njerëzit që ju kaloni kohë me të,pasi që tani ajo vetëm ju beson.

Ajo dëshiron që ju të rriteni me të

Ajo nuk dëshiron që ju ta ngadalësoni atë në jetë.Ajo nuk dëshiron që ju ta kontrolloni atë.Ajo dëshiron që ju të rriteni me të.Ajo dëshiron që ti të jesh mbrapa saj  dhe ta mbrosh. Ajo dëshiron që ju ta inkurajoni dhe ta mbështetni atë gjatë sfidave  në jetë.Gjithashtu, ajo dëshiron të festojë të gjitha fitimet në jetë me ju.

Ajo nuk ka frikë nga konflikti

Ajo nuk do të vihet në një situatë të pakëndshme përreth një problemi dhe ta lejojë atë të fërshëllejë.Në vend të kësaj, ajo do ta sjellë atë përpara në qendër.Ajo nuk do të bërtasë dhe nuk do ta lejojë zemërimin e saj të shkatërroj atë.Gjithashtu, ajo nuk do të mbyllet në një qoshe.Në rast se diçka ndodh mes ju të dyve, ajo do të flasë për të, kështu që çështja mund të zgjidhet shpejt.

Ajo e di se si të kontrollojë emocionet e saj

Kur ndodh një mosmarrëveshje,është më e lehtë të flasësh me të për shkak të pjekurisë së saj emocionale.Në marrëdhënien tuaj,ajo merret me gjërat në një mënyrë të rritur,me respekt.Ajo nuk lejon që emocionet e saj të marrin të mirën e saj.

Ajo dëshiron që ju ta ngrini atë lartë,pa pasur nevojë për drogë.