Kosova

​Skenderaj me fushatë: Mbaji duart në timon, jo në telefon!

Komuna e Skenderajt ka nisur fushatën sensibilizuese për parandalimin e aksidenteve me titull “Mbaji duart në timon, jo në telefon!”.

Njoftimi i Komunës së Skenderajt:

Skenderaj me fushatë sensibilizuese për parandalimin e aksidenteve me titull “Mbaji duart në timon, Jo në telefon!

Sot, në Skenderaj ka filluar fushata sensibilizuese e titulluar “Mbaji duart në timon, Jo në telefon!

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari mori pjesë në këtë fushatë së bashku me të rinjë duke shpërndarë broshura dhe aromatizues për vetura të cilat përmbajnë udhëzime për kujdes gjatë vozitjes.

Kjo fushatë sensibilizuese ka për qëllim vetëdijesimin e shoferëve për parandalimin e aksidenteve, duke bërë thirrje që të shmangin përdorimin e telefonave gjatë vozitjes. Ky aktivitet është organizuar nga Drejtoria për Kulturë së bashku me Qendrën Rinore në Skenderaj, Policinë e Kosovës dhe Ministrinë e Diasporës.

Aktiviteti në fjalë është edhe pjesë e organizimeve të ditëve të diasporës që do të mbahen në Skenderaj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.