Kosova

​Javën e ardhshme diskutohet për Projektligjin për Mbrojtje nga Dhuna në Familje

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka shqyrtuar propozimin për nismën legjislative lidhur me Projektligjin për Mbrojtje nga Dhuna në Familje.

Deputetët vendosën që javën e ardhshme të mbahet një tryezë më gjithëpërfshirëse për të marrë rekomandimet e duhura lidhur me këtë projektligj.

Derisa anëtarët ritheksuan se i njëjti ka shumë mangësi dhe se duhet ta kenë Konventën e Stambollit si referencë.