Life Style

​Amsterdami hap kinemanë e parë 5D me filma për të rritur

Amsterdami ka hapur për herë të parë një kinema 5D ku jepen vetëm filma pornografikë.

Kinemaja që quhet “5D Porn” fton klientët që filmin “ta shikojnë, ta dëgjojnë dhe ta ndjejnë”.

Në këtë kinema mund të shikohen filmat me pullë të kuqe në 3D, duke i shtuar efekte të tjera ambientale si era, dritat dhe bora, të gjitha në sinkron me atë që po ndodh në ekran.

Për ta bërë sa më emocionuese eksperiencën, karriget ku ulesh lëvizin dhe dridhen. /Kosova.Info/.