Love & Sex

Sex në ujë, kënaqësi që ia vlenë apo rrezik për shëndetin?!

Shumë njerëz mendojnë të kenë marrëdhënie seksuale në ujë (dush / vaskë / pishinë / oqean) për të qenë një nga ato gjëra që ndihmojnë për të ndriçuar martesën tuaj ose për ta bërë jetën tuaj seksuale më emocionuese dhe aventureske.

Është diçka e vërtetë, por më lejoni t’ju ndaloj atje. Sa emocionuese dhe intriguese siç tingëllon, të kesh marrëdhënie seksuale, të thuash, dushi nuk mund të jetë ideja më e mirë. Ka disa rreziqe që presin për ju që mund ta kthejnë aventurën tuaj seksuale në një makth të plotë më pas. Pra, para se të vendosni të bashkoheni me partnerin tuaj në dush, ne ju rekomandojmë që të njiheni me rreziqet që merrni duke ekspozuar ndërsa shijoni këtë aktivitet të kripur.

Tani, le të vazhdojmë me rrezik nr 2. Seksi në ujë mund të jetë po aq i dhimbshëm. Disa thonë se uji siguron më shumë kënaqësi? Mos e besoni. Në fakt, ajo që ndodh me të vërtetë është se uji del nga lagështia natyrale e një vajze e cila mund të shkaktojë fërkime të tepërta dhe të shtyjë ujin në vaginë. Si rezultat, ju përfundoni me mikro-lot, acarim dhe infeksione. Nëse jeni duke përdorur një prezervativ, një fërkim mund të shkaktojë një lot që mund të rezultojë në shtatzëninë e padëshiruar, dhe shumë gjëra më të këqija. Nga ana tjetër, ju mund të përdorni lubrifikantë me bazë silikoni që supozohet të parandalojnë tharjen. Por, edhe një herë, lubrifikimi nuk do t’ju mbajë të sigurt për t’u infektuar në ujërat e hapura.

Rreziku nr.3 do të jetë: Kini kujdes për rënien. Pra, ju jeni të dy në dush, jeni lakuriq dhe i mbuluar me flluska sapuni dhe ju nuk mund t’i merrni buzët dhe duart tuaja nga njëri-tjetri. Të kesh marrëdhënie seksuale këtu tani duket sikur argëtim, apo jo? Nga njëra anë, marrja intime në dush duket si një gjë shumë praktike. Ju mund të lani të gjitha provat pa lënë skenën e krimit. Por unë duhet të paralajmëroj – mos e teproj pozicionet. Sipërfaqja është shumë e rrëshqitshme në dush, prandaj sigurohuni që të keni një shtresë anti-gjumë, pasi gjithmonë ekziston mundësia që të përfundoni me një muskul të shtrirë.