Life Style

Disa nga trendet e fundit të xhaketave gjatë këtij sezoni dimëror

Dimri prapa, pranvera përpara – koha për t’u futur në sezonën e re me trendet më të reja të modës.

Kjo nënkupton që koha po fillon të nxehet dhe rrobat të pakësohen.

Megjithatë temperaturat ende nuk janë aq të laarta, e juve ju nevojitet një mantel apo pallto.

Ishte ky modeli me kockë që u pa tek shumë femra në qytetit tonë ,siq shihet shumë e kanë gjetur veten tek ky pallto.

Edhe ngjyrat e hapura si e bardhë,bezh,krem ,rozë i pam gjatë këtij sezoni dimëror.

Por kishte edhe nga ato të cilat ishin me materjalin nga pambuku i fryer të cilat ishin mjafte aktive. Konbimet me kete lloj xhaket ishte përgjithësisht i thjesht me një pale xhinsa.

Mantela dhe xhaketa që ishin dhe trendi i fundit gjatë këtij sezoni ishin me gjatësi deri nën gjunjë.

Por kishte dhe nga ato më klasike të cilat ishin të ngushta për ndryshim nga këto xhaketat të cilat ishin të gjata dhe më të gjëra.