OPINION

Mustafo Nanovič, ti nuk vlen as sa koqet e Skënderbeut !

Mustafo Nano që vuan për vëmendje ky agjent serbogrekë vazhdon të lehë e njollos personalitetin e madh të Gjergj Kastriotit -Skënderbeut dhe familjen e tij emblematike .

Mustafo Nano Olsi Jazexhiu e jashtëqitje të shumëta si këta janë pseudintelektual të shitur e antishqiptar që nëpërmjet mediave po njollosin hapesirën tonë mediale .

Mustafo Nano ti nuk vlen as sa koqet e të lavdishmit Skënderbe more mjeran i ndyrë e spermë e armiqëve , fundërrinat si ti lypin me qenë në qënder të vëmendjes duke e sharë e njollos kryevlerat tona kombëtare .

Duhet një ligj për mbrojtjen e vlerave kombëtare dhe ndëshkimin e të gjithë atyre që cenojnë vlerat tona kombëtare historike kulturore .

Nuk duhet ketë fare tolerancë me mikrobat e tillë si Mustafa Nanoviç !

Skënderbeu është emblema e kombit tonë ikona jonë kombëtare , simbol qëndrese simbol shqiptarizme .

Erald Selca